om oss

Romsdalsområdet byr på spisse tinder med fjord og hav som bakgrunn. DNT Romsdal er Romsdals største friluftslivsorganisasjon med 3.400 medlemmer. Organisasjonen ble grunnlagt i 1889 og er tilknyttet Den Norske Turistforening (DNT). Totalt er over 1.000 medlemmer under 18 år.

Foreningens formål er å tilrettelegge for et aktivt, enkelt, trygt og naturvennlig friluftsliv, samt for sikring av friluftslivets natur og kulturgrunnlag. DNT Romsdal jobber stadig for å være en god organisasjon for naturopplevelser, frivillige og deltakerne på alle turer, kurs og arrangement. Arbeidet baserer seg hovedsakelig på frivillighet.

DNT Romsdal tilbyr aktivitet gjennom lokale Barnas Turlag grupper, DNT fjellsport Romsdal, Turkomitéen og Seniorgruppa. I tillegg har DNT Romsdal et samarbeid med Åndalsnes og Omegn Turlag. Foreningen tilbyr blant annet åpne, større arrangement, kurs og kveldssamlinger med ulike tema, dagsturer og lengre turer i hytte- og rutenett i Romsdalsområdet, lavterskelaktivitet gjennom Aktiv i 100 og Friluftsliv tilrettelelagt for utviklingshemmede (FTU), samt åpne serveringshytter.

Foreningen har 11 selvbetjente og ubetjente hytter i et vakkert og variert fjellandskap, i tillegg til to dagsturhyttene med servering, Storlihytta i Moldemarka og Langdalsbu på Skaret. Det er omkring 445 km med T-merket sti i Romsdal, merket på dugnad.

Foreningen er helt avhengig av frivilligheten og hvert år utføres et stort dugnadsarbeid på alle hyttene, samt i arbeidet med merking og vedlikehold av ruter og stier, gjennomføring av alle aktiviteter og arbeidet med ivaretakelse av naturen.

Sammen skaper vi naturopplevelser for livet!

DNT Romsdal
Idrettsveien 2
6413 Molde

Tlf: 71 21 82 02 (hverdager 9-16)
E-post: dntromsdal@dnt.no

Kontonr.: 9650.20.31853                                                             IBAN: NO5296502031853                                       BIC: SPTRNO22

VIPPS: #112933 (merk betalingen med hva det gjelder)

Skal du sende oss en faktura har du to muligheter
1: EHF-faktura
2: PDF til dntromsdal@faktura.poweroffice.net

Her finner du oss som regel 9-15:30 på hverdager:

1. Hovedkontor på Idrettssenteret (Gamle Molde Stadion) i Idrettsvegen 2, 6413 Molde

2. Lokalkontor og TURinfo i Jernbanegata 2, 6300 Åndalsnes. 

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd, slik at du vet hvor vi er den dagen du ønsker å komme innom. Av og til er vi til fjells eller ute på møter.

Administrasjonen i DNT Romsdal

Administrasjonen i DNT Romsdal består av 3,2 årsverk. Sammen jobber vi for å skape gode opplevelser for naturglade mennesker.

Maria Holo Leikarnes


Daglig leder

Kontorsted Molde

​​​​​​​
Kontaktinformasjon:
maria.holo.leikarnes@dnt.no
mobil: 415 53 367

Arnstein Salthammer Eide

Ansvarlig drift hytter og ruter m.m.

Kontorsted Åndalsnes

Kontaktinformasjon:
arnstein.eide@dnt.no
mobil: 416 66 108

Beate Røberg Bjørnerem


Bestyrer Storlihytta

Kontorsted Molde/Storlihytta

​​​​​​​
Kontaktinformasjon:
beate.bjornerem@dnt.no
storlihytta@dnt.no
mobil: 957 85 345

Morten Engelsen Birkeland

Ansvarlig friluftskurs og DNT i skolen

​​​​​​​
Kontaktinformasjon:
morten.birkeland.engelsen@dnt.no
mobil: 911 26 503

TURinfo på Åndalsnes

DNT Romsdal har lokalkontor på Åndalsnes i Norges Tindehovedstad sammen med Norsk Fjellfestival.

Velkommen innom for turinformasjon, medlemsinformasjon, DNT-nøkler, kart, tureffekter og en hyggelig turprat!

Vi er av og til i møter eller til fjells, så det er ingen faste åpningstider. Men stort sett er det folk 9-15:30 på hverdager. 

Kontakt TURinfo
​​​​​​​Tlf: 416 66 108
E-post: arnstein.eide@dnt.no

Tid for tur rommet på Amfi Roseby i Molde

Velkommen til Tid for tur rommet!
I dette lokalet kan du kan slappe av, planlegge neste tur, finne informasjon om turer, områder, aktiviteter og DNT Romsdal sin aktivitet, samt ta en pause fra butikker mens du drikker din medbrakte kaffe.

DNT Romsdal har sammen med Amfi Roseby, Intersport Roseby og Reklameservice laget Tid for tur rommet som står åpent i sentrets åpningstid. Det er bemannet bare innimellom.

Velkommen inn!