Priser 2022 selv- og ubetjente hytter

Barn (4-12 år) Gratis Kr. 195,-
Barn (0-4 år) Gratis Gratis
Dagsbesøk (per pers eller per familie) kr. 50,- Kr. 100,-

Hytter med eksklusiv hytteleie (alle låst med DNT-nøkkel)

DNT-medlem Ikke-medlem
Feskarbu (pr. døgn) kr. 250,- X
Ottarbu (pr.døgn) kr. 200,- X
Herjevassbu (pr.døgn) kr. 600,- X
Veøystua (pr.døgn) kr. 500,- X
Gamle Storlihytta (pr.døgn) kr. 900,- X
Måsvassbu sikringshytte (pr.døgn) kr. 600,- X

Mat betales i henhold til prisliste på de selvbetjente hyttene.
Lakenpose / sengesett skal alltid brukes i sengene.
Betalingsmåte er via appen "DNT hyttebetaling" eller betalingsfullmakt hvor du krysser av for tilsendt faktura. Vi ønsker helst ikke nettbank eller Vipps.

Større grupper

Grupper under 10 personer betaler vanlig medlem/ikke medlem pris. Forutsatt minimum 10 deltakere ved registrering eller reservasjon, så gis alle deltakere pris som for medlemmer i turistforeningen. Det oppfordres til at deltakerne melder seg inn i foreningen, men dette er ikke noe krav.

Skoleklasser

Ved bestilling på forhånd oppnår skoleklasser en pris på kr 130,- pr. elev pr. natt i ukedager. 1 leder gratis pr. 10 elever. De resterende lederne betaler medlemspris voksen. Se brosjyre med skolehytter og informasjon om "skolemedlemskap" her!

I løpet av året tar klasser/grupper som ønsker å forhåndsbestille kontakt med DNT Romsdal på e-post: dntromsdal@dnt.no
Oppgi hyttenavn, dato, antall personer og evt. fakturaadresse ved reservering.

1. Skriv deg inn i protokollen ved ankomst. Noter betalingsmåte i siste kolonne. B=booking, A=betalingsapp, F=Faktura
2. Dersom du betaler for overnatting og/eller proviant via appen "hyttebetaling" skal du ikke fylle ut betalingsfullmakt.
3. Fyll ut betalingsfullmakten med nødvendig informasjon, kun visst du skal motta faktura eller betale med Vipps. Del 1 av betalingsfullmakten legges da i betalingskassen på hytta. Del 2 tar du med hjem som betalingsgrunnlag. Husk å oppgi hyttenavn, dato og besøksnummer.
Betaling med kontanter er ikke ønskelig og betaling med kredittkort er ikke mulig på DNT Romsdal sine hytter.

TAKK FOR AT DU BESØKER VÅRE HYTTER
​​​​​​​www.dntromsdal.no