Bli medlem i DNT Romsdal!

Som medlem får du blant annet medlemspris på DNTs 550 hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting.

Nedenfor finner du lokale medlemsfordeler. Oversikt over alle nasjonale medlemsfordeler finner du her.

Intersport Roseby
Alle medlemmer i DNT Romsdal får 15% på alt turrelatert utstyr. Gjelder ordinære varer og ikke f.eks. sykkel og elektronikk. Rabattene gjelder ved fremvisning av medlemskort. Gjennom året blir det arrangert flere handlekvelder og aktiviteter/kurs for medlemmer i DNT Romsdal.

Spirit Trening
20% på ordinære priser hos Spirit Trening i Molde. Les mer om de ulike tilbudene du kan benytte deg av her. Rabattene gjelder ved fremvisning av medlemskort.


Helse og Velvære Molde
15% rabatt* på alle produkter, bl.a. tursko fra Keen Footwear og tursokker fra amerikanske Sockwell. De har også god kompetanse på spesialsåler.
Helse og Velvære Molde er eksperter på bl.a. fotpleie, fotterapi, lindring og behandling av belastningsskader. Mer info her.

*Rabatten gjelder ikke behandling.

Piteraq Åndalsnes (tidl. Friluftslek)
15% rabatt på alle kjøp opp til kr. 1000,-
20% rabatt på alle kjøp over kr. 1000,-
Rabattene gjelder ved fremvisning av medlemskort og ikke tilbudsvarer og turer med guide.

Du får medlemsrabatt i Piteraq sin butikk på Åndalsnes og i nettbutikken Friluftslek.no. Dersom du handler på nettet må du huske å legge inn "DNT+medlemsnummer" i kommentarfeltet. Rabatten blir da trukket i fra før varen sendes.