BESTILL HYTTEOVERNATTINGEN DIN HER!

Vasstindbu, Romsdalen
Vasstindbu, Romsdalen Foto: Line Hårklau

Nyt høsten i Romsdalsfjella!

Grunnet Covid-19  du reservere hytteopphold på forhånd. Ordningen med forhåndsbooking er utvidet til å gjelde ut 2021. Ordningen vil variere fra hytte til hytte med eksklusiv hytteleie eller rombooking. Hva som gjelder hver enkelt hytte finner du i oversikten nedenfor.

Her er de siste retningslinjene 

På grunn av korona-situasjonen er det endringer i hyttebesøkene fra tidligere. Vi har innført noen enkle retningslinjer som blir like for alle hyttene til og med 31.12.2021. Det er foreløpig ikke mulig å reservere for 2022, bortsett fra Feskarbu, Veøystua og Herjevassbu.

 • Alle må bestille overnatting på forhånd.
 • Dagsbesøk er ikke tillatt, men andre besøkende enn de som skal overnatte kan hente ut evt. proviant fra lageret og bruke toalettet. Matlaging og opphold i hytta er ikke tillatt annet enn for de som har leid den.
 • Enkelte hytter har eksklusiv hytteleie resten av 2021, mens andre hytte har booking av 1-sengsrom, 2-sengsrom, 3-sengsrom eller 4-sengsrom. Hva som gjelder hver enkelt hytte finner du i oversikten under.
 • Vi anbefaler gjester å ta med rent sengetøy eller ren lakenpose og putevar.
 • Ta gjerne med alkoholbasert middel for hånddesinfeksjon. Våtservietter kan tas med, men ikke kast disse i utedo, eller i naturen, da disse ikke brytes ned.
 • Du som gjest er ansvarlig for å følge anvisningene på hytta, for å sikre godt renhold og hygiene mens dere bor på hytta.
 • Ta med deg eget søppel hjem. På de hytter som har søppelsortering er ordningen beregnet for de som går fra hytte til hytte.
 • Oppdater deg på de siste anbefalingene fra FHI og følg disse før du drar på tur. 


BESTILL DIN HYTTEOVERNATTING I 2021 VED Å TRYKKE PÅ BILDENE UNDER!

Her finner du hyttene som er tilgjengelig for booking. Trykk på lenkene for å sjekke om hytta er ledig og bestille overnatting.

Frem til 17. oktober: Eksklusiv hytteleie av sikringshytta, rombooking i hovedhytte med begrenset kapasitet.

Fra 17. oktober: Eksklusiv hytteleie av sikringshytta. Hovedhytta stenges for sesongen og må bookes i sin helhet gjennom DNT Romsdals administrasjon.

Frem til 7. oktober: Rombooking i hovedhytta og booking av annekset med 3 senger (hunderom).

Fra 7. oktober: Hytta er stengt helt frem til 1. mai 2022. 

T.o.m. 31. desember: Rombooking med begrenset kapasitet. To 2-sengsrom er tilgjengelig for booking. Er dere flere enn fire som ønsker å reservere, ta kontakt på dntromsdal@dnt.no

T.o.m. 31. desember: Rombooking med begrenset kapasitet.

T.o.m. 31. desember: Eksklusiv hytteleie


Hele året: Eksklusiv hytteleie.

Frem til 31. desember: Eksklusiv hytteleie
Hele året: Eksklusiv hytteleie.

'


Hele året: Eksklusiv hytteleie


T.o.m. 31. desember: Eksklusiv hytteleie.

T.o.m. 31. desember: Rombooking med begrenset kapasitet. To 2-sengsrom er tilgjengelig for booking. Er dere flere enn fire som ønsker å reservere, ta kontakt på dntromsdal@dnt.no

​​​​​​​Vilkår for bruk av DNTs selv- og ubetjente hytter i marka og på fjellet.

 • Avbestilling frem til 5 dager før ankomstdag gir rett til full refusjon.

 • Avbestilling som gjøres senere enn 5 dager før ankomstdag gir ingen rett til refusjon.

 • Bestilling på en hytte kan ved ledig kapasitet flyttes til en annen dato og/eller en annen av DNT Romsdals hytter innenfor et tidsrom på 5 dager før og etter opprinnelig ankomstdato. Slike endringer gjøres på e-post til dntromsdal@dnt.no, minst 2 arbeidsdager før opprinnelig ankomstdato.

 • Avbestilling gjøres gjennom bestillingsløsningen på nett. For hjelp med denne kan DNT Romsdal kontaktes.

 • All relevant informasjon om hytta finnes på UT.no, også om hytta er låst.

 • Når en avbestilling  skyldes sykdom, vær eller føreforhold oppfordrer vi til at eventuell erstatning avklares med ditt forsikringsselskap.