BESTILL HYTTEOVERNATTINGEN DIN HER!

Foto: Marlen Knoph

Nyt vinteren i Romsdalsfjella!

Grunnet Covid-19  du booke på forhånd. Til og med påskeferien åpner vi for et eksklusivt tilbud for våre medlemmer. Nå kan du bestille våre selv– og ubetjente hytter helt for deg selv. Dermed kan du trygt planlegge dine kommende turer til din drømmehytte.

Her er de nye retningslinjene

På grunn av korona-situasjonen vil det bli endringer i hyttebesøkene fra tidligere. Vi har innført noen enkle retningslinjer som blir like for alle hyttene til og med påskeferien den 31. mai. Det er dessverre ikke mulig å bestille etter 31. mai før vi vet mer om hvordan situasjonen blir.

• Alle må bestille overnatting på forhånd.
  • Dagsbesøk er ikke tillatt, men andre besøkende enn de som skal overnatte kan hente ut proviant fra lageret og bruke toalettet. Matlaging og opphold i hytta er ikke tillatt annet enn for de som har leid den.
  • Hyttene blir kun tilgjengelige for medlemmer.
  • Hyttene blir til og med 31.mai tilgjengelige for eksklusiv utleie, det vil si at du får hytta helt for deg selv.
  • Hyttene får fastpris.
  • Gjestene må ta med rent sengetøy eller ren lakenpose og putevar.
  • Ta med alkoholbasert middel for hånddesinfeksjon. Våtservietter kan tas med, men ikke kast disse i utedo, eller i naturen, da disse ikke brytes ned.
  • Du som gjest er ansvarlig for å følge anvisningene på hytta, for å sikre godt renhold og hygiene mens dere bor på hytta.
  • Ta med deg eget søppel hjem.
  • Oppdater deg på de siste anbefalingene fra FHI og følg disse før du drar på tur.

BESTILL DIN HYTTEOVERNATTING I VINTER VED Å TRYKKE PÅ BILDENE!

Her finner du hyttene som er tilgjengelig for booking. Trykk på lenkene for å sjekke om hytta er ledig og bestille overnatting.

​​​​​​​Vilkår for bruk av DNTs selv- og ubetjente hytter i marka og på fjellet.

• Avbestilling frem til 5 dager før ankomstdag gir rett til full refusjon.

• Avbestilling som gjøres senere enn 5 dager før ankomstdag gir ingen rett til refusjon.

• Bestilling på en hytte kan ved ledig kapasitet flyttes til en annen dato og/eller en annen av DNT Romsdals hytter innenfor et tidsrom på 5 dager før og etter opprinnelig ankomstdato. Slike endringer gjøres på e-post til dntromsdal@dnt.no, minst 2 arbeidsdager før opprinnelig ankomstdato.

• Avbestilling gjøres gjennom bestillingsløsningen på nett. For hjelp med denne kan DNT Romsdal kontaktes.

• All relevant informasjon om hytta finnes på UT.no, også om hytta er låst.

• Når en avbestilling  skyldes sykdom, vær eller føreforhold oppfordrer vi til at eventuell erstatning avklares med ditt forsikringsselskap.