Storlihytta søker sommerhjelp!

Foto: Studio Istad

Storlihytta søker sommerhjelp til drift av kafè i juli.

Storlihytta skal sommeren 2022 ha åpen kafè nesten hver dag i juli måned.  11 måneder i året driftes kafèen på dugnad av Storlihyttas Venner, men i juli er det lønnet sommerjobb.

Storlihytta skal være en arena for hele byens befolkning og en sosial møteplass gjennom sommeren.

Stillingen passer for deg som:

• Jobber strukturert og systematisk
  • Har god gjennomføringsevne og liker å jobbe selvstendig og i team
  • Er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker
  • Er serviceinnstilt

Arbeidssted og arbeidstid
Arbeidssted er Storlihytta i Moldemarka. Arbeidstid er kl. 9-16, 10. juli - 24. juli med mulighet for mer.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

• Vask og klargjøring til kafédrift
  • Kafèdrift
  • Generelt vedlikehold i og rundt hytta

Kort om DNT Romsdal
DNT Romsdal er regionens største friluftsorganisasjon med 3400 medlemmer. Formål er å arbeide for et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv, og for sikring av friluftslivets natur- og kulturgrunnlag. Foreningen har siden stiftelsen i 1889 drevet med hytter, ruter og turer i fjellet og marka, i tillegg satses det på kystfriluftsliv. Visjonen er naturopplevelser for alle.

Søknad og CV sendes på epost til storlihytta@dnt.no og merkes SØKNAD SOMMERHJELP STORLIHYTTA. Spørsmål om stillingen kan rettes til bestyrer på tlf 924 63 035 eller på epost til storlihytta@dnt.no

Tiltredelse etter avtale.

Søknadsfrist 26.06.2022.