Temakveld med Intersport Roseby

Utstyr til fjellturen
Utstyr til fjellturen Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Velkommen til temakveld omhøstfriluftsliv som arrangeres i samarbeid med Intersport Roseby.

Intersport Roseby åpner dørene etter stengetid og inviterer inn til en temakveld hvor fokuset er friluftsliv om høsten. Denne kvelden vil det bli gitt en felles orientering om

• bekledning på tur i høstværet
  • tips til hva man bør ha med i sekken
  • gode sekker til dagstur og flerdagerstur
  • skovalg
  • turutstyr generelt

Det blir anledning til å stille spørsmål underveis, samt at det blir anledning til å gå rundt i butikken etter orienteringen. Da kan man spørre de ansatte om konkrete tips og råd, samt handle det turutstyret man har behov for.

Intersport Roseby tilbyr ekstra rabatter til DNT medlemmer denne kvelden med 25% på alle varer (gjelder ikke sykkel, sykkeldeler, elektronikk eller allrede nedsatte varer), samt 30% på Devold Ullundertøy, type Hiking ullundertøy.

Vi håper dette kan bli en kjekk temakveld der alle som deltar går hjem og har fått med seg noen gode tips og råd på veien videre.

Velkommen til alle!

Pris: gratis
Husk at det er PÅMELDING! Du kan melde deg på
her.
Man må være DNT medlem for å få rabatter denne dagen!
Les mer om medlemskap
her