Kom deg UT-dagen og supertilbud på medlemskap!

Foto: Line Hårklau

Hurra, nå kan vi endelig invitere til en tilnærmet normal Kom deg ut-dag igjen! Søndag 5. september blir det arrangement 3 steder i Romsdal. 

Det er ingen påmelding med det blir QR-registrering ved oppmøte. 

Kom deg ut-dagen er vår nasjonale turdag, en dag for alle uansett turerfaring. Her treffes barnefamilier til lek og moro og vi lover en dag fylt med lek og moro ute i friluft. Vi vil inspirere alle til å komme seg ut for å oppleve en fin og sosial dag i naturen, og håper opplevelsen kan bidra til en aktiv og god høst. Friluftsliv trenger ikke å være komplisert. De viktigste turene er de man enkelt kan gå hjemmefra.

Supertilbud på medlemskap!

Arrangementene er gratis, men vi håper flere ønsker å bli medlem for å støtte arbeidet vårt. Nå kan du bli medlem for 2022 og få resten av 2021 gratis! Supertilbudet gjelder 4.-10. september ved innmelding på dnt.no! 4.-5. september er det et eget Turbotilbud hvor alle som som melder seg inn vil motta kosedyret Turbo Fjellrev. Vi anbefaler familiemedlemskap! Det er smart, for da får hele familien rabatt på DNTs 550 hytter over hele landet, kan være med på lokale Barnas Turlags arrangementer og få en rekke andre fordeler. I tillegg støtter dere DNTs arbeid for gode naturopplevelser nå og i fremtiden. Ønsker du å bidra kan du melde deg inn her og lese mer om alle medlemsfordelene. 


Finn ditt lokale arrangement her:

Skrevet av Arnstein Salthammer Eide 2. september 2021