Hyttekomité på Veøystua

Vi søker hyttekomité til Veøystua. Noe for deg?

Alle hyttene til DNT Romsdal har en frivillig hyttekomité, som sammen med administrajsonen har hovedansvaret for driften av hyttene. De frivillige hyttekomitéene har tilsyn flere ganger i året og hjelper til med skifting av sengetøy, tømming av utedo, supplerer med nødvendig utstyr som toalettpapir, dobark, håndsprit og andre rengjøringsartikler, tar med hytteoppgjøret tilbake til administrajsonen etter at de har hatt tilsyn på hytta, maler og har litt ekstra omsorg for hver sin hytte.

Høsten 2019 åpnet DNT Romsdal Veøystua som en hytte tilgjengelig med DNT nøkkel. Hytta har hatt flere tilsyn av administrasjonen, men søker nå etter noen frivillige som kan tenke seg å ha tilsyn og litt ekstra omsorg for at det skal være kjekt for besøkende å komme hit og at hytta blir godt ivaretatt.

Hytta og uthuset er enkelt tilrettelagt. Det er ikke ferskvann på øya, så det må alle besøkende ha med seg. Hytta har 4 senger og 2 ekstra madrasser. Den er utstyrt med dyner og puter, er enkelt møblert, det er vedovn, en liten kjøkkenkrok, men det er foreløpig ikke gass og kokemuligheter annet enn på vedovnen. Hytta inneholder en liten gang og det er nydelig utsikt utover fjorden og fjellene fra kjøkkenvinduene.

Foreningene har samarbeid med en lokal kjentmann på Sølsnes som bidrar med båtskyss når det er nødvendig.

Kan det å være en del av en hyttekomité for Veøystua være noe for deg eller deg og noen venner? Lurer du på noe mer i forhold til det å være frivillig i en hyttekomité her? Ta kontakt med administrasjonen for å melde deg som frivillig eller stille spørsmål på epost: dntromsdal@dnt.no.