Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Hyttepåske i Romsdal

Nå kan vi ikke samles mange i påska, men du kan ta med husstanden eller din kohort og tilbringe påska på en DNT hytte.

Det er innført strengere smittevernsinstrukser igjen på grunn av covid-19 og dermed kan ikke storfamilien eller flere vennefamilier samles på hytta i påska. Det blir nok en annerledes påske, slik fjorårets påske også ble. Forskjellen fra fjorårets påske er at DNT hyttene er åpne og kan benyttes, slik at folk kan dra til fjells.

Det anbefales å ikke reise bort i påska, men ferdes i nærmiljøet. DNT anbefaler å finne en hytte i nærmiljøet og dermed unngå reising til en annen sted i landet. Nå er det tiden for å dra på oppdagelsesferd i eget nærmiljø for å samle fine påskeopplevelser.

DNT Romsdal sine hytter bookes i sin helhet av en husstand eller kohort. Det er utskjekk på hyttene før kl 14 og innskjekk etter kl 14. Dermed unngår vi at flere grupper samles på hyttene. Prisen er satt til en fast sum for de enkelte hyttene pr døgn. Alle har ansvar for at de overholder de nasjonale smittevernsinstruksene. Det er lagt tilrette med håndsprit, klor og gode instrukser for hvordan hyttegjester på DNT hyttene skal rengjøre etter seg, slik at hytte blir klar til neste gjest.

Du kan booke hytteovernattinger her

DNT Romsdal ønsker alle en riktig god påske!

PS: DNT Romsdal har "eksklusiv hyttebooking" (booking av hyttene i sin helhet for en husstand eller kohort) ut mai måned.

Vi kan dessverre ikke vise informasjon om artikkelforfatteren(e) grunnet planlagt vedlikehold i enkelte av våre systemer. Vedlikeholdet foregår — vennligst sjekk tilbake etter dette.