Frivillig i BUA Molde

BUA Molde, utstyrsentralen hvor alle kan låne utstyr gratis, trenger frivillige.

Molde kommune og DNT Romsdal samarbeider om BUA Molde. DNT Romsdal bidrar med utstyr inn i BUA Molde gjennom tildelte midler fra Sparebankstiftelsen SMN. Molde kommune har en driftsansvarlig ansatt som sørger for drift, opplæring av frivillige, organisering av utstyr og vedlikehold.

BUA Molde skal i hovedsak driftes med frivillige som kan hjelpe til med å holde det sosiale rommet på BUA Molde åpent og håndtere utleie av utstyret som leies ut gratis gjennom denne utstyrssentralen hele året. Sosialt, innsats for andre og bra for miljøet ved at flere deler på utstyr!

Kan du tenke deg å bidra som frivillig på mandager, tirsdager eller torsdager mellom kl 15-18 kan du registrere deg her og så tar driftsansvarlig kontakt med deg. Har du spørsmål før du melder deg som frivillig kan du ta kontakt med driftsansvarlig for BUA Molde direkte, e-post: bua@molde.kommune.no eller ringe 90519705.

Alle som registrerer seg og som ønsker å være frivillige i BUA Molde vil få en opplæring av driftsansvarlig for BUA Molde, både på diverse utstyr, håndtering av registrering ved utlevering og innlevering av utstyr, registrering av mangler/feil, og generell drift av BUA Molde tilbudet.

BUA Molde tilbyr gratis utleie av mye forskjellig utstyr. I tillegg er det et stort rom hvor besøkende kan sette seg ned og møtes i åpningstidene til BUA. Et flott tilbud i Molde, med sentral plassering på Idrettens Hus.

Ta en kikk på BUA sin nettside her.

Skrevet av Maria Leikarnes 24. februar 2021