Nå kan du leie hyttene eksklusivt!

Vi gir nå et eksklusivt tilbud til medlemmene våre. Frem til 31.mai kan du bestille våre selv– og ubetjente hytter helt for deg selv. Før vi vet mer om hvordan koronasituasjonen blir er det dessverre ikke mulig å bestille hytteovernatting etter 31.mai.

Som medlem i DNT Romsdal er du hytteeier med tilgang til 13 hytter over hele distriktet. Nå kan du trygt planlegge en tur til dem og nyte "luksusen" det er å ha hytta helt for deg selv. Eksklusiv hytteutleie er opprettet på bakgrunn av de siste endringene i smitteverntiltak og for å hindre at flere grupper møtes på hyttene i den pågående pandemisituasjonen.

Fastpris per døgn

Hyttene har en fastpris per døgn som varierer fra 600 kroner til 1000 kroner per døgn. Fastprisen er for hele hytta, uavhengig av hvor mange dere er. Alle må selvsagt følge de nasjonale og regionale retningslinjene for private sammenkomster.

Flere ledige hytter, men vær rask med å bestille!

Flere hytter er ledige. De ligger og venter på at du skal skape nye vinterminner der. På grunn av begrenset tilgang anbefaler vi deg å være rask hvis du vil sikre deg overnatting frem til 31.mai. Hytta bestiller du enkelt via hyttesiden på ut.no.

Planlegg vinterferien og påskeferien nå

Vinterferien i Romsdal er i uke 8, den 22.-26. februar og påskeferie 27. mars-5. april, i tillegg kommer det flere langhelger i mai. For at du skal kunne planlegge disse feriene allerede nå, så gjelder det eksklusive hytteutleie-tilbudet til og med mai måned. Vi har mange flotte barnevennlige hytter som du kan ta med familien din til, for eksempel Skorgedalsbu, Måsvassbu, Herjevassbu og Feskarbu. Ønsker du en vinterferie med toppturer er Brandstadbu, Vasstindbu, Svartvassbu og Venjesdalsbu glimrende utgangspunkt.

Tilbudet gjelder kun for medlemmer

For å kunne benytte deg av dette eksklusive tilbudet må du være medlem. Er du ikke medlem kan du enkelt melde deg inn her.

Trenger du hjelp med bestillingen, eller har andre spørsmål rundt hytteoppholdet eller føreforhold i fjellet, så kan du ta kontakt med oss på telefon 71218202, eller på epost dntromsdal@dnt.no.

Retningslinjer for hyttebestilling:

• Alle må bestille overnatting på forhånd.
  • Dagsbesøk er ikke tillatt, men andre besøkende enn de som skal overnatte kan hente ut proviant fra lageret. Matlaging og opphold i hytta er ikke tillatt annet enn for de som har leid den.
  • Hyttene blir kun tilgjengelige for medlemmer.
  • Hyttene blir til og med vinterferien tilgjengelige for eksklusiv utleie, det vil si at du får hytta helt for deg selv.
  • Hyttene får fastpris.
  • Gjestene må ta med rent sengetøy eller ren lakenpose og putevar.
  • Ta gjerne med alkoholbasert middel for hånddesinfeksjon, selv om du skal finne det på hyttene også. Våtservietter kan tas med, men ikke kast disse i utedo, eller i naturen, da disse ikke brytes ned.
  • Du som gjest er ansvarlig for å følge anvisningene på hytta, for å sikre godt renhold og hygiene mens dere bor på hytta.
  • Ta med deg eget søppel hjem.
  • Oppdater deg på de siste anbefalingene fra FHI og følg disse før du drar på tur.

Her er turisthyttene du kan leie helt for deg selv frem til 31.mai 2021: