Ny bestyrer på Storlihytta

Foto: Arnstein Salthammer Eide

Beate Røberg Bjørnerem er ansatt som ny bestyrer på Storlihytta fra 1. januar 2021.

Monica Ugelvik-Bognø startet i sommer opp med servering, booking og frivilligkafé på Storlihytta. Monica har gjort en fantastisk jobb med å åpne hytta for allmennheten gjennom onsdagskafé og søndagskafé, samt lukkede lag for både private og firmaer. Samarbeidet med Monica Mat og fokus på lokal mat vil fortsette videre på enkeltarrangement.

I høst utlyste DNT Romsdal en stilling som bestyrer på Storlihytta i 60%. Det var mange ulike og aktuelle søkere på stillingen, og vi hadde mange inne til intervju. Valget falt til slutt på Beate Røberg Bjørnerem som vi tror vil komme til å gjøre en veldig god jobb for foreningen og tilbudet vårt med Storlihytta i Moldemarka. Beate er Moldejente, erfaren innen organisering av frivillige på Rabalderfestivalen, kan mye om nyskaping og har mange spennende idéer og tanker om hva vi kan få til på Storlihytta. Med Beate som bestyrer her, håper vi at både privatpersoner og firma kan få enda større glede av hytta, og at foreningen kan skape enda mer aktivitet i Moldemarka.

Dette blir en spennende jobb og jeg ser frem til å begynne. Det er mye positivt å høre om hytta. Nå vil jeg prøve å tenke nytt og kreativt med tanke på hvem som bruker hytta hvordan den brukes. Beate Røberg Bjørnerem

Vi ønsker Beate velkommen!

Skrevet av Arnstein Salthammer Eide 14. desember 2020