Grønn fredag på Åndalsnes

Dette arrangementet er over!

DNT Romsdal, Norsk Fjellfestival og Norsk Tindesenter inviterer til Grønn Fredag – en motpol til kjøpepresset på Black Friday! Kjøp brukt og fiks utstyret ditt i stedet for å kaste det. Det er bra for både lommeboka og miljøet. Delta på Grønn Fredag og bidra til et mer bærekraftig friluftsliv!

Kl. 15-18
- Bruktsalg av skiutstyr, akebrett, skøyter, friluftsbekledning og annet turutstyr. Du kan også gi bort klær og utstyr hvor all fortjeneste går til Frelsesarmeen Rauma sin julegryte.
- Alle som kommer på Grønn Fredag får et lodd og blir med i trekningen av masse gøyale lokale opplevelser.
- Rauma Skisenter selger sesongkort til rabatterte priser kun på Grønn fredag. 
- Norsk Tindesenter har gratis klatring med instruktør til stede.
- Rose Marie Jonassen stiller med symaskin og vil bidra til at utstyret ditt lever enda lenger.

Kl. 18-19
Foredrag - Friluftsfersking med Une Cecilie Oksvold

Une har vært på tur med kun brukte og lånte klær og utstyr. Hvordan gikk det mon tro? Som selvutnevnt friluftsfersking fokuserer Une på det nære friluftslivet, med vekt på mestring og gode opplevelser. Alle turer trenger ikke å være de tyngste og hardeste. Hun viser hvor enkelt det er å komme seg ut og de positive følgene det har på vår mentale helse og livskvalitet generelt. Følg henne på Instagram på @unececilie og kom på foredraget!

Kl.19
Tindestua inviterer til ølsmaking med Trollbryggeriet. 

Trollbryggeriet vil både fortelle om bryggeriet sitt, ølbryggingsprosessene og det blir ei smaking av forskjellige øltyper fra Slogenøl. Påmelding her.


Konseptet fungerer som følger:
1. Du kan SELGE utstyret ditt ved at vi klistrer en lapp på produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv, og kan velge om du ønsker å være der på kvelden om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt. Vi oppfordrer alle som selger et produkt på Grønn fredag om å vippse 20% av salget til Frelsesarmeen Rauma sin julegryte. De vil være tilstede på arrangementet.
2. Du kan GI BORT utstyret ditt. Vi bestemmer da en salgspris som går direkte til julegryta.

Levering og henting av utstyr:
Levering av utstyr torsdag 25. november 9-14 eller fredag 26. november 9-14.
Henting av utstyr som ikke er solgt innen kl. 21 fredag 26. november.

Les mer om Grønn Fredag på dnt.no/grnn-fredag og miljøvettreglene på dnt.no/miljovett, og husk miljøvettregel nummer 2: Sats på opplevelser, ikke utstyr

Grønn fredag på Åndalsnes

DNT Romsdal, Norsk Fjellfestival og Norsk Tindesenter inviterer til Grønn Fredag – en motpol til kjøpepresset på Black Friday! Kjøp brukt og fiks utstyret ditt i stedet for å kaste ...

Kontaktinformasjon: