Avlyst Juletapas

4. desember 2021
Fellestur, , Storlihytta, Mat, Julebord, Storlihytta.No, Dntromsdal
DNT Romsdal, Storlihytta , Monica Ugelvik
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

Vi gjentar suksessen fra i fjor, men legger til en liten vri. I år serveres det Juletapas full av både nye og tradisjonelle julesmaker.

Pris pr. pers. kr. 650,-

Drikke kommer i tillegg.
Storlihytta har sjenkebevilning.

Det er bindende påmelding! Eventuelle avbestillinger må meldes fra om senest 2 dager før. Det er leit med tomme stoler når vi har mange som ønsker å komme..

Juletapas serveres på følgende dager:

• Torsdag 25. november
  • Fredag 26. november
  • Lørdag 27. november
  • Torsdag 2. desember
  • Lørdag 4. desember

VIKTIG! Sjekk at du har valgt rett dato før du går videre med påmeldingen.

Velkommen skal dere være!

Juletapas

DNT Romsdal har gleden av å invitere til "Juletapas på Storlihytta" med Monica Mat.   Vi gjentar suksessen fra i fjor, men legger til en liten vri. I år serveres det ...

Kontaktinformasjon: