Inspirerende yogahelg på Storlihytta

Annet

Fra dato
30. april kl. 16:00
Til dato
2. mai kl. 09:30
Passer for
Alle
Turtyper
Annet, , Yoga, Fjelltur, Storlihytta, Moldemarka, Vegetarmat, Molde, Vegetar
Arrangører
DNT Romsdal, Storlihytta , Pille Mitt ,
Turområde
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)

I samarbeid med Pille Mitt inviterer DNT Romsdal til en inspirerende yogahelg med fjelltur, vegetarmat og sjokoladekurs på Storlihytta i Molde.

30/04 - 02/05 arrangerer vi for første gang yogahelg på Storlihytta.

Pille Mitt er en yogalærer som elsker å være ute i naturen, og som er lidenskapelig opptatt av turer i fjell og mark. Hun har tidligere ledet flere slike yogaturer med stor suksess både i Norge, Østerike, Alaska og Estonia. Pille er i tillegg personlig trener og opptatt av et sunt kosthold.

I hjerte av Moldemarka ligger nye Storlihytta, med majestetisk utsikt over fjord og fjell.
Hytta ligger omkring  40 minutters gange fra Molde sentrum og 30 minutters gange fra Romsdalsmuseet.  I splitter nye lokaler kan du her trekke deg tilbake, nyte utsikten, finne roen og lade batteriene.

Helgen passer for alle, både for deg som har lyst å prøve yoga for første gang, og for deg som har drevet meg yoga tidligere.

I løpet av helgen vil du få flere yogaøkter, kurs i å lage rå sjokolade og turer i vakre Moldemarka.

Vi byr på nydelig vegetarmat hele helgen og serverer frokost med ferskpresset juice, overnight oats («kjøleskapsgrøt»), hjemmelaget rugbrød, fersk frukt og grønt.

Inspirerende yogahelg på Storlihytta

I samarbeid med Pille Mitt inviterer DNT Romsdal til en inspirerende yogahelg med fjelltur, vegetarmat og sjokoladekurs på Storlihytta i Molde. 30/04 - 02/05 arrangerer vi for første gang yogahelg ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Beate Røberg Bjørnerem